Haemme Ohjaajaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työhön

Haluatko antoisaa ja palkitsevaa, tapahtumarikasta, vaihtelevaa ja stressitöntä työtä erilaisten ihmisten parissa ja rennon työyhteisön tukemana? Haluatko työn, jossa on aidosti aikaa asiakkaille sekä mahdollisuus vaikuttaa itse tekemiseesi ja oman työsi tuloksiin? Entä pidätkö itsenäisestä työstä ja pystytkö selviämään itsenäisesti erilaisista haasteista ja hakemaan ratkaisuja eri tilanteisiin? Ja kestätkö välillä nopeastikin tapahtuvia muutoksia työssä, kun vastaan tulee erilaisia tilanteita?

Jos vastasit näihin kyllä, ja sinulla on lisäksi kokemusta vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten tai lasten kanssa työskentelystä ja tykkäät puuhastella erilaisia asioita eri ihmisten kanssa, saatat olla seuraava Iitulainen täydentämään osaavaa porukkaamme jolloin kannattaa lukea pidemmälle!

Työ

Työmme on osittain hektistä mutta samalla antoisaa ja palkitsevaa. Hektistä työstä tekee sen, että päivän käynteihin saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla muutoksia kun tulee sairastapauksia, asiakas tai perhe saattaa tulla kipeäksi, asiakas saattaa muusta syystä perua käynnin, pyritään mahduttamaan asiakkaiden toiveet viikon tai päivän ohjelmaan ja niin edelleen.

Mutta aina kun olemme asiakkaalla, olemme siellä kiireettömästi ja keskittyen 110% asiakkaan tarpeisiin ja hyvinvointiin.

Antoisaa työstä tekee se, että pääset tutustumaan moniin erilaisiin ihmisiin ja perheisiin sylivauvoista vanhuksiin. Työ on vaihtelevaa ja pääset puuhastelemaan monia erilaisia asioita asiakkaiden kanssa laidasta laitaan. Tämä työ antaa paljon positiivista mieltä ja iloa elämään.

Asiakaskäyntien pituus riippuu tapauksesta ja on pääasiassa 2h – 4h välillä. Tosin voi olla myös 1 tunnin käyntejä ja toisaalta myös 8 tunnin käyntejä.

Työ mahdollistaa myös omaa päätöksentekoa ja itseohjautuvuus on oleellista tässä työssä. Työyhteisöltä saat kuitenkin tukea ja apua erilaisiin tilanteisiin sekä vinkkejä työhön ja tekemiseen ja monia tilanteita ratkomme yhdessä. Työ tapahtuu pääasiassa toimistoaikaan mutta saattaa sisältää myös aikaisempaa aamua tai myöhäisempää iltaa sekä viikonloppua. Jos tarvitset vapaapäivän tai vapaan aamu-/iltapäivän omaa menoa varten, sen sinulle järjestämme kunhan vain ilmoittaa ajoissa.

Yrityksen johto on samalla viivalla muiden kanssa ja päätöksiä tehdään paljon yhdessä. Muun muassa tämä rekry teksti on yhdessä käyty läpi. Maksamme myös palkan lisäksi bonusta tehdyistä tunneista. Oma auto on hyvä olla mutta ei pakollinen. Kilometrikorvaukset maksetaan säädösten mukaan oman auton käytöstä. Haemme kokoaikaisia tai osa-aikaisia tekijöitä.

Työyhteisö

Työyhteisömme on reilu ja rempseä porukka, jolla on tekemisen meininkiä. Porukkaan mahtuu osa-aikaisia ja täysiaikaisia Ohjaajia (lähihoitajia) sekä alalle kouluttamattomia henkilökohtaisia avustajia nuoremmasta vanhempaan. Työtehtävät sinällään ovat itsenäisiä käyntejä asiakkaiden luona mutta meillä on aktiivisessa käytössä erilaisia viestikanavia, joiden kautta saa aina tukea ja joissa läppä lentää ja nauruhymiöt vilkkuu.. Lisäksi pyrimme tapaamaan säännöllisesti porukalla, töiden salliessa, jolloin pääsee näkemään työkavereita ja voi purkaa ja käydä läpi työtä ja tilanteita ja vaihtaa kokemuksia muiden kanssa. Pikkujoulut ja kesäpäivät jne. kuuluvat tietysti repertuaariin.

Eräs työntekijämme laittoi yhteiseen viestikanavaamme viestin ”Mulla soi mielessä ku luin näitä viestejä ”we are family”” ja tämä kuvaa hyvin työyhteisöämme.

Asiakkaat

Asiakkaina meillä on vanhuksia, vammaisia, kehitysvammaisia ja lapsia sylivauvasta alkaen. On tärkeää että pystyt tulemaan sujuvasti toimeen erilaisten ja eri taustaisten ihmisten ja perheiden kanssa. Aiempi kokemus kehitysvammaisten, nepsyjen, autistien tai muiden erityislapsien kanssa työskentelystä on bonus mutta ei ehto.

Palvelut

Me tarjoamme asiakkaille ainoastaan sosiaalipalveluita eli terveydenhoidollisia tehtäviä ei pääsääntöisesti ole. Kaikki palvelumme ovat lisäksi asiakkaalle vietäviä palveluja eli tapahtuvat asiakkaan kotona tai asiakkaan matkassa, esim. uimahallit, keilaus, konsertit, ulkoilu, asioilla käynnit jne. Palveluihimme kuuluu omaishoitajien lyhytaikaiset sijaisuudet, lapsiperheiden kotipalvelu, henkilökohtainen apu sekä ystävä vanhukselle -palvelu (tulossa).

Pääasiassa palvelut pitävät sisällään asiakkaan arjen tukemista tai sosiaalisen elämän kanssa avustamista. Joissakin tapauksissa saattaa olla jotain hoidollistakin tehtävää mutta ei yleensä kovinkaan paljoa. Jonkun verran saattaa olla perus kodin puhtaudesta huolehtimista, ei kuitenkaan suursiivouksia. Yhdessä tapauksessa on eräs ohjaajamme ollut asiakkaan ja tämän omaisen luona asiakkaan viimeisellä henkäykselläkin, joten vastaan saattaa tulla myös henkisesti rankempaakin tilannetta mutta pääsääntöisesti tekeminen on positiivista asiakkaan arjessa kulkemista.

Koulutusvaatimus

Tarvitset työhön lähihoitajan tai vastaavan tai korkeamman koulutuksen.

Lisäinfo

Voit käydä tutustumassa nettisivuihimme osoitteessa www.iitupalvelut.fi ja näet vilauksen tekemisistämme facesta osoitteessa www.facebook.com/iitupalvelut.

Jos jäi vielä jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse
Iivo Kerminen, yleiset asiat
0400 889 197
iivo.kerminen@iitupalvelut.fi

tai sähköpostilla

Tuija Hartikainen, työn sisältö ja asiakkaat
tuija.hartikainen@iitupalvelut.fi

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ