Ohjaaja

Haluatko antoisaa ja palkitsevaa, tapahtumarikasta, vaihtelevaa ja stressitöntä työtä erilaisten ihmisten parissa ja rennon työyhteisön tukemana? Haluatko työn, jossa on aidosti aikaa asiakkaille sekä mahdollisuus vaikuttaa itse tekemiseesi ja oman työsi tuloksiin? Entä pidätkö itsenäisestä työstä ja pystytkö selviämään itsenäisesti erilaisista haasteista ja hakemaan ratkaisuja eri tilanteisiin? Ja kestätkö välillä nopeastikin tapahtuvia muutoksia työssä, kun vastaan tulee erilaisia tilanteita?

Jos vastasit näihin kyllä, ja sinulla on lisäksi kokemusta (tämä ei kuitenkaan pakollista) vanhusten, vammaisten, kehitysvammaisten tai lasten kanssa työskentelystä ja tykkäät puuhastella erilaisia asioita eri ihmisten kanssa, saatat olla seuraava Iitulainen täydentämään osaavaa porukkaamme jolloin kannattaa tehdä hakemus!

Asiakkaat

Ohjaajilla asiakkaat voivat vaihdella vauvasta vaariin ja vammaisiin ja mukana ovat oman osaamisen ja kokemuksen mukaan myös kehitysvammaiset ja muut erityistä tukea tarvitsevat.

Emme kuitenkaan lähetä sinua mihin tahansa vaan tähän vaikuttaa sinun oma valinta sekä aiempi osaamisesi ja kokemuksesi.

Emme myöskään lähetä henkilökuntaamme kylmiltään asiakkaille. Palvelulupauksiimme asiakkaille kuuluu tutut avustajat joka kerta ja tästä syystä aina uuden asiakkaan kohdatessasi, kohtaat hänet asiakkaalle aiemmin tutun avustajan kanssa eli saat jokaiselle asiakkaalle ensin vähintään yhden perehtymiskäynnin toisen ohjaajan kanssa.

Työtehtävät

Työtehtävät ovat pääasiallisesti ei-sairaanhoidollisia avustamistehtäviä mutta joskus saattaa olla mukana jotain lähihoitajan koulutuksen ja kokemuksen tarvitsevaa tehtävää, riippuen asiakkaasta ja asiakkaan tilanteesta. Esimerkiksi joissakin omaishoitajan sijaistuksissa saattaa tulla eteen joitakin sairaanhoidollisiksi luokiteltavia tehtäviä mutta tätä ei ole kuitenkaan kovinkaan paljoa.

Oma valintasi on tärkein vaikutin työn sisältöön.

Tekemistäsi täytyy kuitenkin ohjata ehdoton asiakaslähtöisyys ja vahva ihmisläheisyys sekä oma-aloitteisuus ja reipas mieli. Työtä tehdään itsenäisesti omalla persoonalla ja omaa osaamistaan hyödyntäen. Tukenasi sinulla on työssäsi mm. esihenkilösi Tuija, vastuuhenkilömme Jenni sekä Iitun koko työyhteisö, joka on omistautunut ja auttavainen niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan. Työkavereita ei välttämättä näe fyysisesti moneen päivään mutta meillä on käytössä omat keskustelukanavat, joissa saa kysyä mitä vain, saa jakaa tuntoja päivästä ja josta saa aina vastauksia ja tukea työhön. Tästä olemme ylpeitä ja tätä haluamme myös vaalia.

Työajat

Haemme erityisesti osa-aikaisia ohjaajia. Voit ottaa yhden tai muutaman asiakkaan hoitaaksesi, tehdä joinain valitseminasi tiettyinä päivinä tai aikoina ja/tai voit osallistua keikkarinkiimme ja tuurata äkillisissä muutoksissa, lomien, sairaslomien jne. aikana. Työmääräsi ja työaikasi määrittelet itse.

Halutessasi osa-aikainen työ voi myös muuttua kokoaikaiseksi.

Koulutusvaatimus

Ohjaajan koulutusvaatimuksena on laillistettu tai nimikesuojattu sosiaalihuollon ammattihenkilö.

https://www.valvira.fi/sosiaalihuolto/sosiaalihuollon-ammattioikeudet

Lisäinfo

Voit käydä tutustumassa nettisivuihimme osoitteessa www.iitupalvelut.fi ja näet vilauksen tekemisistämme facesta osoitteessa www.facebook.com/iitupalvelut.

Jos jäi vielä jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Tuija Hartikainen
050 537 7366
tuija.hartikainen(a)iitupalvelut.fi